Productsamenstelling Lotus Speculoos


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker eva)

De volgende ingredienten van Lotus Speculoos maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
174 Aspergillus niger
289 Citroen (Citrus medica)
160 Kaneel (Cinnamomum spp.)
372 Koolzaad/Raapzaad (Brassica napus subsp. Rapifera)
461 Palmolie (Oleum Palmarum)
50 Soja (Glycine max)
147 Tarwe *3) (Triticum aestivum)

Eventueel bevat Lotus Speculoos nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Speculoos 57%, Tarwebloem, plantaardige olie, vet, suiker, sojabloem, kandijstroop, rijsmiddel, (natriumwaterstofcarbonaat), zout, kaneel, raapolie, suiker, emulgator (sojalecithine) voedingszuur (citroenzuur) bevat tarwesoja.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Navraag bij Lotus: Plantaardige olie en vet is: Raapzaadolie en Palmolie. Citroenzuur is gefermenteerd vanuit Citroen met Aspergillus Niger.


Waar te koop?

C1000

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.