Productsamenstelling FREE & EASY soepen, aardappelsoep, ORGANIC LEEK & POTATOSOUP 400GR. BLIK SOEP


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van FREE & EASY soepen, aardappelsoep, ORGANIC LEEK & POTATOSOUP 400GR. BLIK SOEP maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
36 Aardappel (Solanum tuberosum)
49 Linzen (Lens culinaris)
11 Prei (Allium porrum)
41 Ui (Allium cepa)
251 Witte peper (Piper nigrum)
131 Zonnebloempit (Helianthus annuus)
91 Zwarte peper (Piper nigrum)

Eventueel bevat FREE & EASY soepen, aardappelsoep, ORGANIC LEEK & POTATOSOUP 400GR. BLIK SOEP nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

vertaling van het engels op het etiket: water, aardappel (13%),prei, rode linzen, ui, zonnebloemolie,zeezout, peper


Opmerkingen/waarschuwingen:


kleur peper is nog niet achterhaald
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

INTERNET

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.