Productsamenstelling Horizon Cashewpasta


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker Thea)

De volgende ingredienten van Horizon Cashewpasta maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
150 Cashewnoot (Anacardium occidentale)

Eventueel bevat Horizon Cashewpasta nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

geroosterde cashewnoten


Opmerkingen/waarschuwingen:


heerlijk op brood, prima vervanging voor pindakaas Op het etiket staat: kan sporen bevatten van pinda\'s, andere noten en sesam maar ik weet niet hoe relevant die informatie voor ons is. Vaak betekent dat dat er in de fabriek deze producten ook worden verwerkt.


Waar te koop?

Natuurwinkel

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.