Productsamenstelling Ecoland Jam Cranberry


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Ecoland Jam Cranberry maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
100 Appel (Malus sylvestris var. domestica)
289 Citroen (Citrus medica)
404 Cranberries (Vaccinium macrocarpon)
351 Druif (Uva (sive desiccata))

Eventueel bevat Ecoland Jam Cranberry nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

cranberries (50%), geconcentreerd vruchtensap (49%) (wiite druif, appel) geleermiddel (appelpectine), citroensap, verdikkingsmiddel (calciumcitraat)


Opmerkingen/waarschuwingen:


Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

Natuurwinkel

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.