Productsamenstelling AllTrade Biscuit (Volkoren voedingsbiskwie)


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van AllTrade Biscuit (Volkoren voedingsbiskwie) maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
36 Aardappel (Solanum tuberosum)
167 Koemelk
197 Rietsuiker (Saccharum officinarum)
147 Tarwe *3) (Triticum aestivum)
159 Vanille (Vanilla planifolia)

Eventueel bevat AllTrade Biscuit (Volkoren voedingsbiskwie) nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Granen (71%) (tarwe: bloem en volkorenmeel (20%), rietsuiker, gedeeltelijk geharde plantaardige olieën en vetten, dextrose, aardappelzetmeel, rijsmiddelen: ammoniumwaterstofcarbonaat en natriumwaterstofcarbonaat), zout volle melkpoeder, vanille aroma


Opmerkingen/waarschuwingen:


Kan sporen van eieren en soja bevatten


Waar te koop?

Plus; C1000

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.