Productsamenstelling C1000 Chocoladepasta


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker tuurke)

De volgende ingredienten van C1000 Chocoladepasta maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
177 Cacaoboon (Theobroma cacao)
167 Koemelk
372 Koolzaad/Raapzaad (Brassica napus subsp. Rapifera)
50 Soja (Glycine max)

Eventueel bevat C1000 Chocoladepasta nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Suiker, plantaardige olie (raapolie, palmolie), weipoeder (melk), 4% magere melkpoeder, magere cacao, emulgator:Sojalecithine, aroma. Gemaakt in een fabriek waar noten worden verwerkt.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Pas op, eventueel noten. Bevat vermoedelijk koolzaadolie i.p.v. raapzaadolie, deze gewassen zijn nauw verwant en worden in de volksmond vaak verwisseld. Raapzaad wordt bijna niet meer gebruikt.
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

C1000

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.