Productsamenstelling C1000 Tapenade groene olijven


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker tuurke)

De volgende ingredienten van C1000 Tapenade groene olijven maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
62 Ansjovis (Engraulis encrasicolus)
289 Citroen (Citrus medica)
235 Guar gom (E412) (E412, Cyamopsis tetragonoloba)
137 Knoflook (Allium sativum)
372 Koolzaad/Raapzaad (Brassica napus subsp. Rapifera)
27 Mais (Zea mays)
140 Olijf (olie) (Olea europea)
89 Oregano (Origanum vulgare)
15 Peterselie (Petroselinum crispum)
35 Tomaat (Solanum lycopersicum)
406 Xanthaan (gom) E415

Eventueel bevat C1000 Tapenade groene olijven nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

55% groene olijven, raapzaadolie, olijfolie, azijn, water, suiker, zout, ansjovis,knoflookblokjes,zongedroogde tomaten,peterselie,oregano extract, gemodificeerd maiszetmeel, Voedingszuur:citroenzuur, Emulgator:E472e, Stabilisatoren:E415 (xantaangom) en E412 (guargom), Conserveermiddel:E220, Antiklontermiddelen:E551 en E536


Opmerkingen/waarschuwingen:


Vermoedelijk zit in dit levensmiddel koolzaadolie en geen raapzaadolie. In de volksmond wordt koolzaadolie tegenwoordig helaas ook raapzaadolie genoemd. De beide planten (Brassica Napus en Brassica Rapa) zijn nauw verwant maar koolzaad heeft raapzaad volledig verdrongen van de markt. Het is onduidelijk waar de citroenzuur vandaan komt. E472e=Mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur E220=zwaveldioxide, E551=kwarts, E536=kalium ferrocyanide


Waar te koop?

C1000

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.