Productsamenstelling Unox Vleeswaren - Leverpastei


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Unox Vleeswaren - Leverpastei maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
36 Aardappel (Solanum tuberosum)
136 Gember (Zingiber officinale)
290 Kardemom (Elettaria cardamomum)
81 Koriander (Coriandrum sativum)
157 Varkensvlees (Sus scrofa domestica)

Eventueel bevat Unox Vleeswaren - Leverpastei nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

varkenslever (23%), varkensvet, water, varkensvlees (15%) varenscollageen, aardappelzetmeel, zout, gelatine, specerijen, aroma, voedingszuur (E270), antioxidant (E301), conserveermiddelen (E250).


Opmerkingen/waarschuwingen:


Navraag bij Unox: "Inmiddels hebben wij bericht ontvangen van de betreffende afdeling. Zij geeft aan dat in Unox Leverpastei in ieder geval gember, kardamom en koriander aanwezig is. Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd." Dit is n.a.v. MIJN lijst, meer willen ze niet kwijt. Dus specerijen zijn er waarschijnlijk nog veel meer, maar in ieder geval deze 3.
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

Supermarkt

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.