Productsamenstelling Beignets alleen van boekweitmeel zonder ei, koemelk Beignets of appelflappen


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Beignets alleen van boekweitmeel zonder ei, koemelk Beignets of appelflappen maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
143 Boekweit (Fagopyrum esculentum)

Eventueel bevat Beignets alleen van boekweitmeel zonder ei, koemelk Beignets of appelflappen nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Beignets van boekweit met appel of banaan of rozijnen vulling, of na het frituren vullen met vanille saus of chocolade saus etc. Vruchten in plakjes snijden 500 gram boekweit meel Spa Rood, dus koolzuurhoudend water Beetje vanille suiker of jam van aardbeien of frambozen Snufje zout 2 eerlepels Poedersuiker Mixer of handklopper Frituurpan met zonnebloemolie of kokos olie en verhit deze tot 180 graden C. Doe boekweit meel in grote kom en voeg snufje zout toe, vanille suiker of jam en klopt het op met mixer terwijl je langzaam de Spa Rood toe voegt tot er een dik beslag ontstaat dat niet van de lepel afloopt. Haal plakje appel of banaan door het beslag en laat deze in de frituur olie zakken en bak het in 2 minuten goudbruin. Neem het uit de pan en laat ze uitlekken en leg de beignets daarna op keukenpapier op een schaal en bestrooi ze met poedersuiker. Heerlijk ! En je kan ze ook in porties en een plastiek zakje in de vriezer doen, heb je altijd iets lekkers in huis. Je kan ze ook puur maken en vers vullen met vanille pudding of bakkersroom of chocola.Waar te koop?

zelf maken

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.