Productsamenstelling Menno brood gistvrij Gistvrij desembrood


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Menno brood gistvrij Gistvrij desembrood maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Menno brood gistvrij Gistvrij desembrood nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Bakkerij Menno bakt heerlijk vers brood en broodjes gistvrij van alleen echt desem. Kijk op de website voor adressen in het land. Ook m


Opmerkingen/waarschuwingen:


Pas op want ca 95% van alle desembrood bij de bakkers te koop in Nederland is helemaal geen desembrood maar slechts gewoon gistbrood met een beetje desem erin voor de smaak. U wordt dus in de maling genomen! Het TV Programma Keuringsdienst van Waarden heeft hier onderzoek naar gedaan en een uitzending aan gewijd. Wie geen bakgist mag hebben heel belangrijk om te weten.


Waar te koop?

via Menno broodwinkels in het land

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.