Productsamenstelling Specialetaarten.nl glutenvrije en melkvrije en gistvrije brood, broodjes, koekjes


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Specialetaarten.nl glutenvrije en melkvrije en gistvrije brood, broodjes, koekjes maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Specialetaarten.nl glutenvrije en melkvrije en gistvrije brood, broodjes, koekjes nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Alle soorten brood, broodjes, taarten, koekjes, appelflappen kunnen glutenvrij, melkvrij, gistvrij geleverd worden en meer op aanvraag. Veel al gemaakt van maïsmeel of kastanje meel, maar ook op verzoek maakt deze banketbakker uw lekkernijen op maat. Heel lekker en daarom beroemd is hun Chipolata taartWaar te koop?

Almere, Zandzuigerstraat 53 1333 MV Almere

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.