Productsamenstelling Bakkerij Emmerling Brood gemaakt van Emmer


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Bakkerij Emmerling Brood gemaakt van Emmer maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Bakkerij Emmerling Brood gemaakt van Emmer nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Emmer (bruin) , water, zeezout, en (zuur)desem gemaakt van emmer met water.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Vers gebakken bruine grof gemalen Emmer desem brood, het lijkt op Brabants rogge. Biologische ingredienten. Zonder koemelk, zonder ei, zonder gist, zonder lactose, zonder soja. Ook verkrijgbaar crackers, wafels, Lima pops voor in de yoghurt (gemaakt met rijstestroop), spagetti, penne, kamut bloem en meel. De website heeft ook een filter-functie, heel handig met zoeken! http://www.biovoordeel.nl/emmerling-brood-houdbaar-van-biobakker-400-p-2833.html Ook te bestellen via www.biobakker.nl


Waar te koop?

Biobakker

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.