Productsamenstelling Baeckerei Gradwohl Koekjes en cake van Kamut, amarant, spelt


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Baeckerei Gradwohl Koekjes en cake van Kamut, amarant, spelt maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
269 Kamut (graan) *3) (Triticum turgidum polonicum)

Eventueel bevat Baeckerei Gradwohl Koekjes en cake van Kamut, amarant, spelt nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

kamut of amarant of spelt (Dinkel), of rogge of gierst (Hirsch) of tarwe (Weizen)


Opmerkingen/waarschuwingen:


Bakker Gradwohl bakt zuurdesem kamut brood zonder koemelk, zonder mout, zonder ei, op verzoek kan het brood aan gepast worden en dan worden gemaakt met alleen roomboter geen andere olien. Het brood wordt voorgebakken naar je toe gestuurd en hoeft alleen kort afgebakken te worden. Ze hebben ook koekjes, cakes, enz. En kunnen alles op maat bakken van amarant, rogge, haver, spelt (dinkel), gierst (Hirsche), tarwe (weizen) Emailadres via website


Waar te koop?

Baeckerei Gradwohl

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.