Productsamenstelling Gradwohl Baeckerei Brood Kamut zonder gist, zonder koemelk, zonder ei


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Gradwohl Baeckerei Brood Kamut zonder gist, zonder koemelk, zonder ei maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
269 Kamut (graan) *3) (Triticum turgidum polonicum)

Eventueel bevat Gradwohl Baeckerei Brood Kamut zonder gist, zonder koemelk, zonder ei nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

kamut, zuurdesem, roomboter, zout,


Opmerkingen/waarschuwingen:


Bakker Gradwohl bakt zuurdesem kamut brood zonder koemelk, zonder mout, zonder ei, op verzoek kan het brood aan gepast worden en dan worden gemaakt met alleen roomboter geen andere olien. Het brood wordt voorgebakken naar je toe gestuurd en hoeft alleen kort afgebakken te worden. Ze hebben ook koekjes, cakes, enz. En kunnen alles op maat bakken van amarant, rogge, haver, spelt (dinkel), gierst (Hirsche), tarwe (weizen) Emailadres via website http://www.gradwohl.info


Waar te koop?

Bakker Gradwohl Oost Duitsland

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.