Productsamenstelling kookworkshops kookworkshop mais, kamut, rijst, quinoa, boekweit, zoals brood leren maken


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van kookworkshops kookworkshop mais, kamut, rijst, quinoa, boekweit, zoals brood leren maken maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat kookworkshops kookworkshop mais, kamut, rijst, quinoa, boekweit, zoals brood leren maken nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Leren koken met verschillende soorten granen: mais, rijst, boekweit, kamut, quinoa, teff, amarant, gerst, haver enzo. Neem dan contact met hen op en vraag of ze ook specifieke workshop kunnen geven voor een groep, bijvoorbeeld zuurdesem brood maken van kamut of mais.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Aan de volksuniversiteit Amstelland in Amstelveen worden allerlei kookworshops gegeven. Zo komt er een kookworkshop: koken en bakken met verschillende soorten granen. Datum: Tijd: 13.00 - 16.30 uur Locatie Volksuniversiteit Amstelland in Amstelveen Kosten: 45,00 euro Info en aanmelden: info@voedwel.nl


Waar te koop?

Amstelveen

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.