Productsamenstelling Aldi multifruit Snoep vruchtensmaak


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Aldi multifruit Snoep vruchtensmaak maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
101 Abikoos (Prunus armeniaca)
100 Appel (Malus sylvestris var. domestica)
102 Banaan (Musa spec.)
115 Mango (Mangifera indica)

Eventueel bevat Aldi multifruit Snoep vruchtensmaak nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

APPELEN,BANANEN,ABRIKOZEN,SUIKER,MANGO,PASSIONVRUCHTENSAP UIT CONCENTRAAT,ANTIOXIDANT,ASCORBINEZUUR,VITAMINES B1 B2 B3 B6 EN E


Opmerkingen/waarschuwingen:


MARACUJA=PASSIEVRUCHT STAAT NIET OP DE LIJST AAN TE VINKEN,MAAR IS WEL GETEST LET DUS ZELF OP


Waar te koop?

Aldi

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.