Productsamenstelling Koken op maat maaltijden speciaal voor u klaar gemaakt


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Koken op maat maaltijden speciaal voor u klaar gemaakt maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Koken op maat maaltijden speciaal voor u klaar gemaakt nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Wij koken speciaal voor u op maat, met alleen die ingredienten die u mag hebben.


Opmerkingen/waarschuwingen:


WIJ KOKEN VOOR U OP MAAT Aan alle mensen die eten volgens de BASIS uitslag van de Methode Medisynx, de ‘Vinklijst’ Heeft U ook zo’n moeite met het samenstellen van uw maaltijden? Al het zogenaamde ‘kant-en- klare’ is over het algemeen niet meer mogelijk. Zelfs een simpel bouillonblokje kan al een probleem zijn. Als u zich ten minste strikt aan de regels houdt! Dus kost een maaltijd, waar u voor het BASIS onderzoek een half uur over deed om klaar te maken, nu minstens een uur. En tijd is geld niet waar? Bovendien is het makkelijk om van alles in huis te hebben. Wij zijn enthousiaste hobbykoks en hebben inmiddels enige jaren ervaring in het maken van maaltijden aangepast aan de dieetregels van de Methode Medisynx. Onze opgedane ervaring zouden we graag voor u inzetten! We kunnen u onder andere het volgende aanbieden: - bouillon van rund/kip/tomaat in grotere hoeveelheden of in blokjes zodat het gebruikt kan worden als basis voor allerlei sauzen. - Koekjes en cakejes - Brood en broodjes als dit technisch mogelijk is bij uw dieet - Allerlei lekkere chutneys voor bij vlees/bbq ( chili-, tomaat-, mango- enz.) - (groente-) saus voor pasta of rijst - Wat u verder nodig heeft, waar mogelijk op maat en op aanvraag Laat ons weten wat u mist of niet kunt vinden in de winkels en wij proberen het voor u te maken volgens uw eigen uitslag van het BASIS onderzoek. Zo garanderen we dat er geen ingrediënten gebruikt worden die niet mogen volgens uw dieet! De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn afhankelijk van wat u wilt en wat er mogelijk is. Wij zullen dan eerst een prijsopgave voor u maken en na uw akkoord de producten gaan maken en leveren. U kunt contact met ons opnemen via pkb@hotmail.nl. We hopen van u te mogen horen, Vriendelijke groeten, Rianne en Herman Pietersen Nicolette Pietersen Warm aanbevolen namens het VIDA Patiënten Platform


Waar te koop?Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.