Productsamenstelling Rijstbrood met kikkererwtenmeel en bakpoeder geen gist . Vrij van koemelk, kippenei, soja brood van kikkererwten en rijst en gistvrij om snel zelf te maken


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Rijstbrood met kikkererwtenmeel en bakpoeder geen gist . Vrij van koemelk, kippenei, soja brood van kikkererwten en rijst en gistvrij om snel zelf te maken maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Rijstbrood met kikkererwtenmeel en bakpoeder geen gist . Vrij van koemelk, kippenei, soja brood van kikkererwten en rijst en gistvrij om snel zelf te maken nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Ingrediënten: 3 grote opscheplepels olijfolie 350 g rijstemeel 50 gram kikkererwtenmeel 6 overvolle OPGETORENDE theelepels bakpoeder 1 overvolle theelepeltje bakzout 1 theelepeltje afgestreken (minder dan dit) zout 5 dl koolzuurhoudend water met scheutje (koffielepel) limoensap erin Benodigdheden cakeblik 10,5 cm x 30 cm x 7 cm hoog invetten met olijfolie Bereiding verwarm de oven voor op 200ºC. Vet het cakeblik in met olijfolie. Alle ingrediënten in bovenstaande volgorde in de BLENDER doen, 2 minuten blenden en dan gelijk in het bakblik en de oven in schuiven !!! gelijk !!! Binnen 1 minuut 40 minuten op 200 C , midden in de oven. Leg na de eerste 10 minuten een groot bakpapier op het cakeblik,dat voorkomt uitdroging. Het brood is lichtgeel van kleur bovenop ipv bruin.


Opmerkingen/waarschuwingen:


olijfolie mag je door andere olie vervangen --- de meelsoort IS ook vervangbaar --- limoensap mag je vervangen door sinasappelsap,appelsap of azijn ------ bakpoeder zonder mais , is te verkrijgen via internet www.glutenvrijemarkt.nl


Waar te koop?

via biologische winkel of internet

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.