Productsamenstelling Hennepenco Hanf Natur bouillon soep vegetarisch


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Hennepenco Hanf Natur bouillon soep vegetarisch maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
133 Gist (Saccharomyces cerevisiae)
137 Knoflook (Allium sativum)
258 Kurkuma, E100 (Koenjit) (E100, Curcuma longa)
244 Lavas-Maggi (Levisticum officinale)
371 Pastinaak (Pastinaca)
43 Rijst (Oryza sativa)
41 Ui (Allium cepa)
32 Worteltjes (Daucus carota)
131 Zonnebloempit (Helianthus annuus)

Eventueel bevat Hennepenco Hanf Natur bouillon soep vegetarisch nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Een hartige gezonde bouillon voor soep, drinkbouillon en als basis voor sauzen. Kook uw rijst e andere granen in deze bouillon dit geeft net even die extra smaak. Zuiver plantaardig! U hoeft allen maar heet water toe te voegen. Ingredienten: Zeezout, rijste bloem, groenten 15% (wortelen, uien, pastinaak) ruw rietsuiker, gist extract, zonnebloemolie, Kurkuma, Lavas, knoflook poeder, peper. Allemaal gecertificeerd organisch


Opmerkingen/waarschuwingen:


welke peper er in zit wordt nu opgevraagd.
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

www.hennepenco.nl

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.