Productsamenstelling Hennepenco Hanf Natur meel hennepmeel


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker tuurke)

De volgende ingredienten van Hennepenco Hanf Natur meel hennepmeel maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
481 hennepmeel (cannabis sativa)

Eventueel bevat Hennepenco Hanf Natur meel hennepmeel nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

100% biologisch hennepzaad meel


Opmerkingen/waarschuwingen:


Hennep zaad wordt getest bij Medisynx op plaat 4. Er is maar zelden een reactie aangetoond tegen hennepzaad (meel), het is daarom een goed alternatief voor tarwe en het is een glutenvrije graansoort met goede bakeigenschappen. Hennep zaad is gluten vrij en hiervan kan heerlijk brood en andere deegwaren worden gebakken. De Joden gebruiken hennepmeel al duizenden jaren om hun gistvrij brood mee te maken, nu nog zijn er veel recepten bekend van hennep meel.


Waar te koop?

www.hennepenco.nl en natuurwinkels

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.