Productsamenstelling Hennepenco Hanf-Natur broodbakmix hennep meel kant en klaar


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Hennepenco Hanf-Natur broodbakmix hennep meel kant en klaar maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
36 Aardappel (Solanum tuberosum)
133 Gist (Saccharomyces cerevisiae)
124 Gluten *2)
146 Rogge (graan) *3) (Secale cereale)
50 Soja (Glycine max)
147 Tarwe *3) (Triticum aestivum)

Eventueel bevat Hennepenco Hanf-Natur broodbakmix hennep meel kant en klaar nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

tarwebloem en roggemeel, sojabloem, gepelde hennepzaadjes, hennepbloem, moutpoeder, zonnebloemwortel, aardappelvlokken, glutenbloem, gist, poeder van acerola, afkomstig van een gecontroleerde biologische teelt.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Dit product is dus niet geschikt voor glutenvrij dieet of tarwevrij dieet of gistvrij en moutvrij dieet . Acerola wordt niet getest door Medisynx, dus is een onduidelijk bestanddeel.
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

hennepenco

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.