Productsamenstelling Taartbodem Taart naar eigen keuze maken


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Taartbodem Taart naar eigen keuze maken maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Taartbodem Taart naar eigen keuze maken nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Vrij van koemelk, kippenei, soja, pinda, noten, riet- en bietsuiker. Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of uw dieetadvies. Ingrediënten 120 gram toegestane margarine 2 dl heldere honing 120 gram volkorenmeel Vulling* Benodigdheden Keukenmachine of mixer, vierkante bakvorm (22x22x5) of springvorm van ca 22 cm Ø, taartrooster Bereiding Meng de margarine, de honing en het volkorenmeel in een keukenmachine of met een mixer tot het mengsel op grove broodkruimels lijkt. Druk driekwart (of het geheel) in de taartvorm. Vul de taartbodem met de gewenste (niet te natte) vulling. Bestrooi eventueel met het achtergehouden kwart kruimelmengsel. Bak de taart in een voorverwarmde oven (210°C), draai de temperatuur naar 120°jC en laat de taart een uur en een kwartier doorbakken. Laat de taart op een taartrooster afkoelen en laat hem vervolgens minstens een uur in de koelkast staan alvorens u hem aansnijdt. * De bodem kan naar wens worden gevuld met alles wat tegen hoge temperaturen kan, bijvoorbeeld appel/rozijnen mengsel.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Neem de graansoort die je mag hebben. wie geen margarine mag kan een olie nemen zoals kokosboter, kokos olie, rijste olie. De vulling kun je naar eigen keuze maken met een sojamelk, rijstemelk, kokosmelk, met vruchen zoals appel, abrikozen, kersen, banaan, ananas. wie geen honing mag, neem dan stevia zoetmiddel of aspertaam.


Waar te koop?

zelf bakken

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.