Productsamenstelling Maissprits-eivrij-glutenvrij-melkvrij-sojavrij Koekjes


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Maissprits-eivrij-glutenvrij-melkvrij-sojavrij Koekjes maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
27 Mais (Zea mays)

Eventueel bevat Maissprits-eivrij-glutenvrij-melkvrij-sojavrij Koekjes nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of uw dieetadvies. Ingrediënten (voor ca. 30 stuks) 250 g maïsmeel 100 g margarine 80 g rietsuiker 1 dl koolzuurhoudend water Benodigdheden Oven, (slagroom)spuitzak met grote sterspuitmond, rooster, eventueel pannenkoekmes Bereiding Verwarm de oven voor op 165° C. Bekleed een bakblik met bakpapier. Roer meel, margarine en suiker door elkaar en voeg beetje bij beetje het mineraalwater toe. Vul de spuitzak met het deeg en spuit spiralen, kronkels of cirkels op het bakpapier. Bak de koekjes ca. 15 minuten in het midden van de oven. Ze zijn nog zacht wanneer ze uit de oven komen. Hevel ze met daarom met een pannenkoekmes voorzichtig over op een rooster om af te koelen.


Opmerkingen/waarschuwingen:


wie geen margarine mag hebben, neem dan een olie zoals kokosboter, kokos olie, rijste olie wie geen suiker wil innemen, gebruik dan stevia zoetmiddel of aspertaam.


Waar te koop?Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.