Productsamenstelling Pruimevlaai-eivrij-glutenvrij-maisvrij-melkvrij-notenvrij-sojavrij- Taart-vlaai


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Pruimevlaai-eivrij-glutenvrij-maisvrij-melkvrij-notenvrij-sojavrij- Taart-vlaai maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Pruimevlaai-eivrij-glutenvrij-maisvrij-melkvrij-notenvrij-sojavrij- Taart-vlaai nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Vrij van koemelk, kippenei, soja, pinda, noten. Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of dieetadvies. Ingrediënten Deeg 175 g bloem 75 g boter snufje zout 2 eetlepels water Vulling 4 handperen citroensap Kruimeldeeg 175 g bloem 75 g boter 75 g bruine rietsuiker 90 g grofgehakte gember Benodigdheden Oven, vlaaivorm (23 cm Ø) Bereiding Wrijf van de bloem en boter een kruimeldeeg. Voeg het zout en het water toe en kneed er een bal van. Koel deze 30 minuten. Verwarm de oven voor op 190° C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en bekleed er de vlaaivorm mee. Doe er een noodvulling in en bak de bodem 10-15 minuten. Laat de bodem afkoelen. Maak de peren schoon, snijd ze in plakjes en schik ze op de bodem. Besprenkel ze met citroensap. Wrijf voor het kruimeldeeg de boter en bloem door elkaar en roer de suiker en gember erdoor. Strooi het kruimeldeeg over de peren. Bak de taart in 30-40 minuten goudbruin. Serveertip Dien de vlaai warm of koud op.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Neem de bloem van de graansoort die je mag hebben (gezeefd), zoals tarwe, spelt, kamut, amarant, quinoa, boekweit/rijstemeel wie geen boter mag, neem dan kokoboter of een olie.


Waar te koop?

zelf bakken

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.