Productsamenstelling Cake Cake- eivrij-glutenvrij-gistvrij-melkvrij-


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Cake Cake- eivrij-glutenvrij-gistvrij-melkvrij- maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
50 Soja (Glycine max)

Eventueel bevat Cake Cake- eivrij-glutenvrij-gistvrij-melkvrij- nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Vrij van koemelk en kippenei. Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of uw dieetadvies. Ingrediënten 200 gram zachte, toegestane boter 200 gram bloem 200 gram witte basterdsuiker 240 gram zachte tahoe 1 eetlepel water snufje zout Benodigdheden Oven; cake- of tulbandvorm; handmixer; keukenmachine of staafmixer; taartrooster Bereiding Oven voorverwarmen op 170° C. Vet een cake- of tulbandvorm in en bestuif deze met bloem. Klop de boter en suiker in een kom met de handmixer in 8 à 10 minuten tot een romig mengsel. Pureer ondertussen in de keukenmachine de tahoe en meng deze met het water tot een stroperige massa. Voeg ongeveer ¼ deel van de tahoe aan het boter-suikermengsel toe en blijf kloppen tot het helemaal is opgenomen. Herhaal dit nog drie keer tot alle tahoe op is. Spatel vervolgens de bloem en het zout voorzichtig door het mengsel. Doe het beslag over in de ingevette vorm. Schuif de cake één richel onder het midden in de oven. Bak de cake in 50-55 minuten gaar. Controleer na die tijd met een houten prikker of de cake inderdaad gaar is. Haal de cake uit de oven, maar laat hem nog 5 minuten in de vorm staan. Laat hem daarna op een taartrooster afkoelen. Variaties Gevulde cake Het cakebeslag kan naar believen gevuld worden met rozijnen, appelstukjes, kaneel/nootmuskaat, enzovoort. Chocoladecake Vervang 75 g bloem door 75 g cacao (baktijd 10 minuten langer). Vruchtjescake Week 50 g bigarreaux, 50 g oranjesnippers en 50 g sucade in stukjes samen met 100 g rozijnen en 50 g krenten in 1 dl rum of (sinaas)appelsap. Dep de vruchtjes droog en meng ze door 50 g bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Maak het bovenstaande cakebeslag, maar voeg gelijk met de bloem een ½ theelepel bakpoeder toe. Schep de vruchtjes door het beslag. Baktijd: circa 1 uur en een kwartier.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Neem de bloem van een graansoort die je mag hebben (gezeefd) zoals tarwe, spelt, kamut, amarant, quinoa, boekweit met rijstemeel. wie geen boter mag kan een olie nemen zoals kokosboter of kokos olie, rijste olie


Waar te koop?Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.