Productsamenstelling Boekweit koekjes Koekjes eivrij-gistvrij-glutenvrij-maisvri-melkvrij


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van Boekweit koekjes Koekjes eivrij-gistvrij-glutenvrij-maisvri-melkvrij maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat Boekweit koekjes Koekjes eivrij-gistvrij-glutenvrij-maisvri-melkvrij nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Vrij van koemelk, kippenei,soja, pinda, noten, gluten, tarwe. Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of uw dieetadvies. Ingrediënten (voor 25 stuks) 400 g boekweitmeel 200 g margarine 100 g suiker 1 dl water snufje zout Benodigdheden Oven, vershoudfolie, koekjessteker Bereiding Kneed van alle ingrediënten snel een deeg in een kom. Maak er een bal van, wikkel in vershoudfolie en laat een uur in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 175° C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit tot een plak van ca. 5 mm dik. Dit gaat het gemakkelijkst tussen twee lagen plasticfolie. Steek er vormpjes naar keuze uit. Omdat het deeg nogal zacht is, kunnen de koekjes het beste met een pannenkoekmes (of een kaasschaaf) op het bakblik overgeheveld worden. Bak de koekjes 10-12 minuten in de hete oven, doe de oven uit, en laat de koekjes in de oven afkoelen, met de deur open! Variatie Gebruik voor echte kerstkoekjes wat glazuur of jam en bestrijk de koekjes hiermee.


Opmerkingen/waarschuwingen:


wie geen margarine mag, kan een olie nemen zoals lijnzaadolie, kokosboter, rijste olie. wie geen suiker wil nemen, neem dan stevia zoetmiddel of aspertaam


Waar te koop?

zelf bakken

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.