Productsamenstelling zanddeeg recept koekjes van zanddeeg


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van zanddeeg recept koekjes van zanddeeg maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient

Eventueel bevat zanddeeg recept koekjes van zanddeeg nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Vrij van koemelk, kippenei, soja, pinda, noten. Raadpleeg vooraf uw merkartikelenlijst en/of uw dieetadvies. Ingrediënten* 150 g bloem 2 volle eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 100 g koude margarine Benodigdheden Oven, springvorm (26 of 28 cm Ø) Bereiding Oven voorverwarmen op 175-200°C. Zeef de bloem boven een mengkom, maak in het midden een kuiltje en voeg de suiker en vanillesuiker toe. Snijd de koude boter in stukjes, voeg aan de suiker in het midden toe en bedek met bloem. Vanuit het midden alle ingrediënten snel tot een glad deeg kneden. Het deeg uitrollen tot een lap van 30 cm doorsnee. Bekleed de ingevette en bebloemde springvorm. Indien alleen de bodem nodig is, deze zonder springvormring in de oven zetten. Bij een geheel beklede springvorm deze vullen met noodvulling. Schuif de bodem of de springvorm op het rooster in de voorverwarmde oven. Baktijd circa 15 à 20 minuten. Haal de vorm direct uit de oven. Schud de eventuele noodvulling eruit. * Dit is een basisrecept, ongevuld. Variaties Gebruik alleen de bodem om er bijvoorbeeld een kwarktaart mee te maken. Vul de gehele vorm na het "voorbakken" met bijvoorbeeld appel, seizoensvruchten, een kwarkmengsel om te bakken, enzovoort. Zo'n vulling moet vaak nog ongeveer 30-50 minuten bakken bij 175-200°C. Direct na het bakken van de taart de rand van de springvorm halen.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Neem bloem van de graansoort die je mag hebben (gezeefd), zoals tarwe, spelt, kamut, gierst, boekweit met rijstemeel en amarant, quinoa of teff. wie geen suiker wil nemen kan stevia zoetmiddel gebruiken of aspertaam. wie geen margarine mag, kan een olie nemen zoals lijnzaadolie, raapzaadolie, kokos olie, rijste olie. wie geen vanille mag kan een scheutje likeur of rum of aroma van banaan of abrikoos nemen.


Waar te koop?Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.