Productsamenstelling Spa Limonade Spa & Fruit Apple


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker eva)

De volgende ingredienten van Spa Limonade Spa & Fruit Apple maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
100 Appel (Malus sylvestris var. domestica)
174 Aspergillus niger

Eventueel bevat Spa Limonade Spa & Fruit Apple nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Koolzuurhoudend Spa mineraalwater 82.7%, vruchtensap 15% (appel 15%), natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur, zoetstoffen: cyclaamzuur - acesulfaam K - sacharine, conserveermiddelen: sorbinezuur, antioxidant: ascorbinezuur


Opmerkingen/waarschuwingen:


Navraag bij Spa: Het natuurlijk aroma is alléén de smaakstof van de betreffende vruchten. Het citroenzuur is gefermenteerd (synthetisch). Wat is citroenzuur? Citroenzuur kan op 2 manieren in voeding komen. 1) van echte citroen (citroen), of 2) van gefermenteerde suiker (Aspergillus Niger).Citroenzuur wordt dan dmv de Aspergillus Niger (schimmel) gewonnen uit suiker. Dit heeft niets meer met het product citroen van doen, maar met suiker en schimmel. In de commercie wordt bijna geen échte citroen gebruikt, maar de gefermenteerde variant.


Waar te koop?

Supermarkt

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.