Productsamenstelling NATURALBITE SHOCKFULL OF NUTS koekje MEENEEMREEP KOEK GLUTENVRIJ


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker eva)

De volgende ingredienten van NATURALBITE SHOCKFULL OF NUTS koekje MEENEEMREEP KOEK GLUTENVRIJ maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
101 Abikoos (Prunus armeniaca)
127 Amandelen (Prunus dulcis)
126 Hazelnoot (Corylus avellana)
152 Honing-mix
128 Paranoot (Bertholletia excelsa)
151 Pinda (Arachis hypogaea)
43 Rijst (Oryza sativa)

Eventueel bevat NATURALBITE SHOCKFULL OF NUTS koekje MEENEEMREEP KOEK GLUTENVRIJ nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

AMANDELEN 15%, PINDA'S 15%,GLUCOSESTROOP,ROZIJNEN 13% PARANOTEN 11% ,HAZELNOTEN9%, RIJST,ABRIKOZEN 7%,HONING,SUIKER


Opmerkingen/waarschuwingen:


ER LIGGEN 3 SOORTEN DEZE IS MET HET LIMEGROENE ETIKET. KOST 1 EURO PER STUK EN ZIJN ALLEEN LOS VERKRIJGBAAR ROZIJNEN STAAN NIET OP DE VINKEPEDIALIJST ! ZITTEN ER WEL IN **PAS OP met glucosestroop, dit wordt gemaakt vanuit zetmeel wat van mais, aardappel, of andere planten kan zijn, zie hier meer info: http://www.food-info.net/nl/qa/qa-fi85.htm
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

HEMA (LOSSE REPEN BIJ DE KASSA)

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.