Productsamenstelling Heinz Tomato Ketchup tomatenketchup


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker rickvangastel)

De volgende ingredienten van Heinz Tomato Ketchup tomatenketchup maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
233 Agar-Agar E406 (E 406, gewonnen aus verschiedenen Rotalgen)
10 Amarant (graan) (Amaranthus-Arten)
289 Citroen (Citrus medica)
42 Gierst (Panicum milaceum / Sorghum bicolor)
133 Gist (Saccharomyces cerevisiae)
124 Gluten *2)
137 Knoflook (Allium sativum)
167 Koemelk
387 Komijn-Djintan (Cuminum cyminum)
81 Koriander (Coriandrum sativum)
139 Kruidnagel (Syzygium aromaticum)
258 Kurkuma, E100 (Koenjit) (E100, Curcuma longa)
244 Lavas-Maggi (Levisticum officinale)
27 Mais (Zea mays)
141 Paprikapoeder (Capsicum annuum)
286 Saffraan (Crocus sativus)
50 Soja (Glycine max)
364 Teff (graan) (Eragrostis tef)
35 Tomaat (Solanum lycopersicum)
251 Witte peper (Piper nigrum)
406 Xanthaan (gom) E415
91 Zwarte peper (Piper nigrum)

Eventueel bevat Heinz Tomato Ketchup tomatenketchup nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

tomaten,azijn suiker zout,extract van specerijen en kruiden (bevat selderij,specerij)


Opmerkingen/waarschuwingen:


Wij hebben voor u en op basis van de door u opgegeven lijst, ons product beoordeeld en dat is de reden dat wij u adviseren onze Heinz Tomato Ketchup niet te gebruiken. Het is echter niet mogelijk om per stof afzonderlijk uitslag te geven over de aanwezigheid in ons product. er is gekeken naar de volgende stoffen:zwarte of witte peper. mais ,soyavruchtvlees knoflook,komijnzaad,koriander,kruidnagel,kurkuma,lavas, paprikapoeder mix,zwarte peper safraan,lactose-melk ,wei,citroen, gluten, amarant, gierst,teff, E406zeewier-alg(=agar-agar),gist,mout,xanthaangom E415
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

supermarkt

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.