Productsamenstelling toetjes Dr.Oetker Jelly aardbeienpudding Dessert Pudding zelfmaak-pudding


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van toetjes Dr.Oetker Jelly aardbeienpudding Dessert Pudding zelfmaak-pudding maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
233 Agar-Agar E406 (E 406, gewonnen aus verschiedenen Rotalgen)
34 Rode biet (Beta vulgaris ssp. vulgaris var. conditiva)

Eventueel bevat toetjes Dr.Oetker Jelly aardbeienpudding Dessert Pudding zelfmaak-pudding nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Ingrediënten zijn: suiker, stabilisatoren e336 E236, geleermiddelen E407, E410, aroma, kleurtende levensmiddelen (concentraat van zwarte wortelen,hibiscus en saflor) ,zuurteregelaar E297.


Opmerkingen/waarschuwingen:


Bij navraag blijkt er ook rodebieten en agar-agar(zeewier) in verwerkt.
Dit levensmiddel bevat een paar substanties die niet nauwkeurig worden omschreven. Oppassen dus: voor sommige mensen kan dit een probleem zijn.


Waar te koop?

PLUS

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.