Productsamenstelling Koek rozijnen Billy s farm Koek Rozijnenkoeken


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker margreetvangastel)

De volgende ingredienten van Koek rozijnen Billy s farm Koek Rozijnenkoeken maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
106 Dadel (Phoenix dactylifera)
114 Kokosnoot (Cocos nucifera)
460 Rozijn (Uva desiccata)
147 Tarwe *3) (Triticum aestivum)

Eventueel bevat Koek rozijnen Billy s farm Koek Rozijnenkoeken nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

Tarwebloem,plantaardige olie(palm,kokos),rozijnen 20%,dadelstroop 20%,volkoren tarwemeel,rijsmiddel (natrium bicarbonaat),zout.


Opmerkingen/waarschuwingen:


bevat gluten(tarwe),kan sporen van hazelnoot en sesamzaad bevatten;vrij van geur en smaakstoffen,soja,lupine,pinda,ei en melk(lactose).


Waar te koop?

Natuurwinkel

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelincompatibiliteit passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.